Navnelege

O-teknisk træning
1. skov tilvænning
1.A Leg og bevægelse i skoven
4-6 år

Formål: 

Formålet er at skabe et socialt sammenhold imellem børnene, hvor de lærer hinanden at kende gennem leg og bevægelse. 

Design og afvikling:


“Navneleg i rundkreds”

Børnene kan sidde eller stå i en rundkreds. Træneren siger et navn på et af børnene og kaster en bold/ærtepose/grankogle til personen. Personen siger et nyt navn og kaster videre. Sådan fortsætter legen.

“Avis navneleg”

Alle sidder i en cirkel, på nær personen i midten som har en sammenrullet avis i hånden. En af børnene i cirklen siger et navn på en anden i cirklen, personen i midten skal nu “slå” vedkommende inden han/hun når at sige et andet navn. Hvis personen når det, skal midtermanden jagte den nye person, hvis ikke personen når at sige et andet navn eller siger et forkert navn, skal vedkommende ind i midten.

“Navneleg med dyrenavne”

Alle deltager stiller sig i en rundkreds. Der vælges en som skal starte, personen skal starte med at sige sit eget navn og et dyr som starter med samme bogstav. Den næste person skal sige den første persons navn og dyr og derefter sige sit eget navn og et dyr som starter med samme bogstav om personen navn. Sådan fortsætter legen, indtil den sidste person har sagt alle navne og tilhørende dyr på alle deltagerne.

Varighed:

5-10 min

Udstyr:

Noget der er nemt at kaste med, en avis

TBU-bogen:

s. 152

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s